BLIV CERTIFICERET I FIRO

Opbyg effektive og succesfulde relationer med FIRO

FIRO® (Fundenmental Interpersonal Relations Orientation) giver en grundig indsigt i de behov, mennesker har i deres relation til andre. Værktøjet er dermed ideelt til at hjælpe mennesker med at opbygge positive relationer på arbejdet, hjælpe til øget selvbevidsthed og til teamopbygning.

FIRO® udbydes af The Myers-Briggs Comapany, og Human House er eneste danske certificeringsinstans i dette verdensomspændende personlighedsværktøj, som i sin tid blev udviklet af Will Schultz. Med en certificering i FIRO får du et stærkt værktøj til arbejdet med teamudvikling, lederudvikling og personlig udvikling: Udover at kunne anvendes til at forudse, hvordan et team vil kunne samarbejde og håndtere indbyrdes konflikter, viser det den form for interpersonelt miljø, som mennesker trives i. Da det også giver oplysninger om, hvordan man opfatter andre, er FIRO ideelt til at udvikle selvindsigt.

FIRO måler, hvordan en person typisk opfører sig overfor andre, og hvordan den pågældende ønsker, at andre opfører sig over for ham/hende. Værktøjet vurderer personens interpersonelle stil, og om denne stil er hensigtsmæssig i de relationer, man indgår i. Det vurderes på tre niveauer i forhold til det, jeg udtrykker overfor det, jeg har brug for:

Det er ikke en forudsætning at have kendskab til psykometriske test for at blive certificeret i FIRO. Den bedste baggrund er dokumenteret erfaring som konsulent, underviser, rådgiver, proceskonsulent eller erfaring med teamudvikling.

Kontakt os

Vil du høre mere om certificeringskurset i FIRO?

Jan Hyttel

Jan Hyttel

Chefkonsulent

jhy@humanhouse.com

+45 40 74 15 39

2 dage

16.800 kr. inkl. materialer og forplejning, ekskl. moms.

I 2021 er prisen for en certificering i FIRO 17.300 kr.

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding til mere end ét kursus på samme tid

10 % rabat pr. deltager ved af flere deltagere fra samme organisation

Næste certificeringskursus i FIRO

KursusDatoAntal dageAdresseTilmeld
FIRO-B
8. marts 2021
9. marts 2021
2SøborgTilmeld
FIRO-B
29. november 2021
30. november 2021
2SøborgTilmeld