Partnere

Human House sikrer vidensopbygning og udvikling – både for os selv og for vores kunder – gennem kontakter til og samarbejdet med en lang række etablerede partnere. Herunder kan du kan læse mere om, hvem vi bl.a. samarbejder tæt med.

I januar 2019 indgik Human House og ArbejdsmiljøCentret i et tæt samarbejde, og ArbejdsmiljøCentret fungerer nu som kompetencecenter for arbejdsmiljø i Human House. ArbejdsmiljøCentret er en ambitiøs virksomhed, der på kort tid har vokset sig til at være Danmarks største autoriserede arbejdsmiljørådgiver med mere end 65 konsulenter og med kontorer over hele landet.

ITAP International er vores internationale netværk, som sikrer forbindelse til kvalificerede konsulenter og underleverandører i alle verdensdele. Human House er dansk, nordisk og østafrikansk repræsentant for ITAP og eneforhandler af ITAP’s HR-og kulturtest, CWQII.

Døf er en faglig organisation for samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske akademikere og studerende. Djøf repræsenterer mere end 95.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og offentlige i Danmark og udlandet. Bl.a. i samarbejde med Human House udbyder Djøf forskellige kompetenceudviklende kurser.

The Myers-Briggs Company er vores britisk/amerikanske samarbejdspartner, hvorigennem vi har eneret i Danmark til at certificere i de anerkendte personlighedsværktøjer MBTI Trin I og Trin II og FIRO.

PSI er vores britisk/amerikanske samarbejdspartner, hvorigennem vi har eneret i Danmark til at certificere i et af verdens bedste værktøjer til at måle personlighedstræk, 16PF.

Konsulentfirmaet H.C. Vestergaard bistår kommuner, regioner, universiteter, øvrige offentlige virksomheder, selvejende institutioner, foreninger, museer m.fl. med rekruttering af eldere og nøglemedarbejdere.

gratis artikler, rapporter og e-bøger, og hold dig opdateret om vores aktiviteter og kurser

Subscribe

* indicates required
Tjek boksen af for fortsat at modtage nyheder fra os per e-mail.
Human House bruger de oplysninger, du indtaster i denne formular, til at holde kontakten med dig og til at sende dig opdateringer og markedsføring. Du kan til enhver tid ændre mening og afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i foden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@humanhouse.com. Vi behandler dine oplysninger med respekt. Har du brug for mere information om vores privatlivspraksis, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.