OM HUMAN HOUSE

Tilsammen med vores søsterselskaber er Human House Danmarks største erhvervspsykologiske ledelsesrådgiver. Med mere end 25 års rådgivningserfaring hjælper vi danske og internationale private og offentlige virksomheder med at skabe velfungerende organisationer, som opnår deres mål.

I Human House tror vi på, at god ledelse er nøglen til at skabe velfungerende virksomheder. Det er klart, at virksomhedens branche sætter forskellige rammevilkår for ledelsesopgaven, for eksempel når det gælder økonomi, udviklingsmuligheder og samarbejdsformer med ejere, politikere, kunder eller medarbejdere. Men inden for den enkelte branche og den enkelte virksomhed ses det tydeligt, at god ledelse over tid kan skabe markant bedre og mere velfungerende virksomheder.

Vores kunder ved, at god ledelse skaber velfungerende virksomheder. Det behøver vi ikke at fortælle dem. Men givet, at de fleste lederudnævnelser tager udgangspunkt i brancheerfaring, er der ofte et behov hos lederen eller ledergruppen for at få mere indsigt i de psykologiske processer, der påvirker både lederen selv, den enkelte ansatte og samspillet i en organisation. Derfor tilbyder vi vores kunder ledelsesrådgivning og uddannelse baseret på dyb erhvervspsykologisk viden og erfaring. I samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere, herunder The Myers-Briggs Company, PSI og Hofstede, tilbyder vi nogle af verdens mest anerkendte og anvendte værktøjer til at forstå persontyper og forskelle på landekulturer.

For os er en velfungerende virksomhed en virksomhed, som formår at nå sine mål, samtidig med at vi, vores ledere og medarbejdere har et godt arbejdsmiljø. Det, man med rette, kan kalde en velfungerende, bæredygtig virksomhed. Selvom god ledelse og et godt arbejdsmiljø er ”to sider af samme sag”, så er der alligevel en række faglige forskelle i den viden, som det kræver for at levere god rådgivning inden for henholdsvis ledelse og arbejdsmiljø.

I Human House har vi derfor opbygget to kompetencecentre, som har fokus på henholdsvis ledelsesrådgivning og arbejdsmiljø. Vores kompetencecenter for ledelse – dagligt kaldet Human House A/S – og vores kompetencecenter for arbejdsmiljø, som hedder ArbejdsmiljøCentret A/S.

besøg vores kompetencecenter for arbejdsmiljø

Besøg ArbejdsmiljøCentret, hvor du møder vores kompetente konsulentkolleger, der specialiserer sig bl.a. ergonomi og sundhed, psykisk arbejdsmiljø, stresshåndtering, fysisk arbejdsmiljø samt vores stab af dygtige administrative medarbejdere.

gratis artikler, rapporter og e-bøger, og hold dig opdateret om vores aktiviteter og kurser

Subscribe

* indicates required
Tjek boksen af for fortsat at modtage nyheder fra os per e-mail.
Human House bruger de oplysninger, du indtaster i denne formular, til at holde kontakten med dig og til at sende dig opdateringer og markedsføring. Du kan til enhver tid ændre mening og afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i foden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@humanhouse.com. Vi behandler dine oplysninger med respekt. Har du brug for mere information om vores privatlivspraksis, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.