NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få viden om ledelse, organisationsudvikling og projektledelse samt informationer om aktuelle tilbud og kurser fra Human House

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du:

Invitationer til vores gratis webinarer om emner inden for psykometri, ledelse, organisationsudvikling og projektledelse.

i

Vores nyhedsbrev, der udkommer seks gange årligt med gratis artikler, rapporter og e-bøger, og som holder dig orienteret og opdateret om vores aktiviteter, kampagner og kurser.

gratis artikler, rapporter og e-bøger, og hold dig opdateret om vores aktiviteter og kurser

Subscribe

* indicates required
Tjek boksen af for fortsat at modtage nyheder fra os per e-mail.
Human House bruger de oplysninger, du indtaster i denne formular, til at holde kontakten med dig og til at sende dig opdateringer og markedsføring. Du kan til enhver tid ændre mening og afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i foden af de e-mails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@humanhouse.com. Vi behandler dine oplysninger med respekt. Har du brug for mere information om vores privatlivspraksis, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.