BLIV CERTIFICERET I MBTI

MBTI® er verdens mest udbredte personlighedsværktøj og har i mere end 70 år været brugt over hele kloden og er derfor også oversat til ikke mindre end 15 europæiske sprog og mere end 20 forskellige sprog globalt set.
Foruden at være et værktøj til personlig udvikling i såvel erhvervslivet som i privatlivet kan MBTI anvendes på en lang række områder som for eksempel coaching, kommunikation, konflikthåndtering, ledelse og særligt teamudvikling og -samarbejde. Omdrejningspunktet er, at alle mennesker er unikke og derfor besidder forskellige potentialer. Formålet er at anerkende folks forskelligheder og udnytte denne diversitet positivt.

Human House er den officielle danske samarbejdspartner med The Myers-Briggs Company, og vi er således Danmarks eneste certificeringsinstans i både MBTI Trin I og den udvidede MBTI Trin II. Herunder kan du læse mere om MBTI Trin I og MBTI Trin II, og du kan finde information om og tilmelde dig vores åbne certificeringskurser, som afholdes i både Jylland og på Sjælland. Har du yderligere spørgsmål til certificeringskurserne eller er du i tvivl, om MBTI er det rette værktøj for dig, er du altid mere end velkommen til at give os et kald på 70 10 90 80.

MBTI TRIN I

Første skridt ind i verdens mest udbredte personlighedsværktøj

 

På vores certificeringskursus i MBTI Trin I får du i løbet af to moduler et indgående kendskab til MBTI-værktøjets opbygning, potentialer og mange anvendelsesmuligheder.

Overordnet er MBTI bygget op, så det beskriver en persons præferencer på følgende fire dimensioner illustreret her:

Som MBTI-certificeret bliver du kvalificeret til at give individuel feedback og gruppefeedback, og du bliver kvalificeret til at facilitere MBTI-workshops. Derudover kan du afholde individuelle seancer og teamsessioner med de emner, som du måtte finde relevante for for eksempel netop din organisation eller i dit arbejde som ekstern konsulent.

Certificeringskurset i MBTI Trin I er bygget op i to moduler, som du kan se illustreret og uddybet herunder:

 

Kontakt os

Vil du høre mere om certificeringskurset i MBTI Trin I?

NIN-miniportræt

Ninna Næslev

MBTI-træner, ledelseskonsulent, cand.psych.

nin@humanhouse.com

+45 28 73 58 71

3 + 2 dage

Den samlede pris for certificeringen i MBTI Trin I er 32.900 kr.

Prisen inkluderer materialer og forplejning og er ekskl. moms.

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding af flere deltagere fra samme organisation

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding til mere end ét kursus på samme tid

MODUL I

Med illustrative og lærerige øvelser får du et indgående kendskab til værktøjets teoretiske grundlag, opbygning og potentialer. Du får prøvet en gruppefeedback af på egen krop, og du får kendskab til værktøjets mange anvendelsesmuligheder inden for kommunikation, feedback, samarbejde, typedynamik, stress og udvikling.

MELLEM MODULERNE

Øvelse gør mester! Derfor skal du mellem Modul I og Modul II prøve værktøjet af og give to personer individuel feedback på deres MBTI-rapport. Du får på den måde værktøjet i egne hænder og bliver fortrolig med din personlige feedbackstil.

MODUL II

Her lærer du om MBTI og teamudvikling. Vi prøver igen øvelserne af på gruppen og klæder dig på til at facilitere en udviklende og sjov teamworkshop. Vi kommer omkring de populære MBTI-øvelser som speed-dating med Typetips, Z-modellen, Teamhjulet, Kvadranter og Teamanalyse. Modul II afsluttes med eksamen.

Næste certificeringskursus i MBTI Trin I:

KursusDatoAntal dageAdresseTilmeld
MBTI Trin I Modul I & II
28. oktober 2019
2. december 2019
2SøborgIkke flere pladser
MBTI Trin I - Modul I og II
20. januar 2020
21. januar 2020
22. januar 2020
2. marts 2020
3. marts 2020
5SøborgTilmeld
MBTI Trin I - Modul I og II
11. maj 2020
12. maj 2020
13. maj 2020
11. juni 2020
12. juni 2020
5AarhusTilmeld
MBTI Trin I - Modul I og II
18. maj 2020
19. maj 2020
20. maj 2020
15. juni 2020
16. juni 2020
5SøborgTilmeld

KURSET INKLUDERER

R

Din egen personlige MBTI-rapport

R

3 eksemplarer af hæftet Introduktion til Type

R

Et sæt illustrative MBTIfeedbackkort

R

3 x kreditter til brug ved bestilling af rapporter 

R

3 eksemplarer af undervisningsmidlet Typetips!

MBTI TRIN II

Dyk ned i DNA’et bag personlighedstypen

Med MBTI Trin II opnår du en dybere forståelse af de fire dimensioner, som blev introduceret på certificeringskurset i MBTI Trin I. MBTI Trin II bygger på strukturen fra Trin I, men der bliver tilføjet fem facetter til hver dimension, som altså giver en øget forståelse for, hvordan de forskellige præferencer kommer forskelligt til udtryk.

Trin II er især relevant, når du arbejder med personer, som ikke helt kan finde sig til rette i deres profil, når det bliver tydeligt, at ikke alle præferencer kommer til udtryk på samme måde.

Derudover giver Trin II dig også endnu flere muligheder for at gå i dybden med personers profiler i længerevarende og mere specifikke processer, hvor det er nyttigt, at der kan tegnes et meget individuelt billede af fokuspersonen.

Som MBTI-certificeret bliver du kvalificeret til at give individuel feedback og gruppefeedback, og du kan facilitere MBTI Trin II-workshops. Derudover kan du afholde individuelle seancer og teamsessioner med de emner, som du måtte finde relevante for for eksempel netop din organisation eller i dit arbejde som ekstern konsulent.

Trin I, Trin II - Hvad er forskellen?

Se med her, hvor erhvervspsykolog og MBTI-konsulent Jakob Bjarnø Rasmussen guider dig igennem forskellene mellem MBTI Trin I og MBTI Trin II

Kontakt os

Vil du høre mere om certificeringskurset i MBTI Trin II?

Miniportræt-NDS

Niels Dennig Stenz

MBTI-træner, ledelseskonsulent, cand.psych.

nds@humanhouse.com

+45 26 20 52 97

2 dage

Den samlede pris for certificeringen i MBTI Trin II er 17.500 kr.

Prisen inkluderer materialer og forplejning og er ekskl. moms.

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding af flere deltagere fra samme organisation

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding til mere end ét kursus på samme tid

Næste certificeringskursus i MBTI Trin II:

KursusDatoAntal dageAdresseTilmeld
MBTI Trin II
30. januar 2020
31. januar 2020
2SøborgTilmeld
MBTI Trin II
27. april 2020
28. april 2020
2SøborgTilmeld

 Kurset er ideelt for dig, der

R

Er certificeret i MBTI Trin I

R

Arbejder med personer, der ikke helt kan finde sig til rette i deres profil

R

Ønsker at gå i dybden med personers profiler i længerevarende og mere specifikke processer, hvor det er nyttigt, at der kan tegnes et meget individuelt og nuanceret billede af fokuspersonen

JTI til MBTI – konverteringskursus

Hvis du arbejder med typologi og ønsker at bruge verdens mest udbredte værktøj til formålet, så tilbyder The Myers-Briggs Company i samarbejde med Human House et konverteringskursus fra JTI til MBTI.

Igennem din certificering i JTI har du opnået viden om typologi og grundtanken om, hvordan vores type påvirker os i en lang række henseender. På vores konverteringskursus fra JTI til MBTI benytter vi os derfor blandt andet af to dages e-learning, så selve certificeringsforløbet forkortes betragteligt.

Kontakt os

Vil du høre mere om konverteringskurset fra JTI til MBTI Trin I?

NIN-miniportræt

Ninna Næslev

MBTI-træner, ledelseskonsulent, cand.psych.

nin@humanhouse.com

+45 28 73 58 71

1 dag

Den samlede pris for konverteringen til MBTI Trin I er 16.500 kr.

Prisen inkluderer materialer og forplejning og er ekskl. moms.

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding af flere deltagere fra samme organisation

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding til mere end ét kursus på samme tid

Næste konverteringskursus fra JTI – MBTI:

KursusDatoAntal dageAdresseTilmeld
JTI til MBTI
3. december 2019
1SøborgKontakt for tilmelding

KURSET INKLUDERER

R

Officielt certificeringsbevis i MBTI Trin I

R

Unik adgang til e-learningsplatform, som fortsat vil være tilgængelig efter kurset, så du altid har mulighed for at få genopfrisket teorien om MBTI fra din egen pc

R

Alle materialer, der vedrører MBTI Trin I, herunder MBTI-manualen

R

Adgang til flere forskellige MBTI-rapporter og talrige værktøjer fra The Myers-Briggs Co., som frit kan benyttes til alt fra teamudvikling til coaching og selvudvikling

MERE OM MBTI

GRATIS INSPIRATIONSMØDE: MBTI – Type og stress

Human House og ArbejdsmiljøCentret inviterer til gratis inspirationsmøder med overskriften MBTI - Type og stress. Møderne afholdes i Randers den 1. oktober og Glostrup den 2. oktober.  Vi...

Human House taler The Always On Culture

Som den officielle partner i MBTI i Danmark deltager Human House hvert år i den europæiske partner-konference hos The Myers-Briggs Company i Oxford. I år var et af de store temaer The Always On...

CASE: TDC Group opbygger fælles sprog med MBTI

TDC Group har en lang historie med brugen af MBTI. I mere end syv år har værktøjet været en integreret del af virksomhedens talentudviklingsprogrammer og interne lederuddannelser, så der er...

CASE: MBTI flytter ind hos Danske Lejere

Efter nogle år som den nye dreng i klassen har Danske Lejere efterhånden fundet solidt fodfæste som en organisation, der arbejder for lejernes interesser. Danske Lejere har kontorer fordelt i...

MBTI-konference i Oxford

Human House har været i Oxford for at deltage i den store årlige MBTI-konference arrangeret af The Myers-Briggs Company. Her samledes MBTI-trænere fra hele Europa for at videndele, sparre og...