Interkulturelt samarbejde: “Translate your leadership skills”

I juli måned var Human House i Scan Magazine, hvor vi talte om vores arbejde med interkulturelle problemstillinger og interkulturelt samarbejde. I Human House har vi gennem 25 år hjulpet internationale og danske virksomheder og organisationer med at tilpasse sig andre kulturelle kontekster og udnytte det enorme potentiale ved samarbejde på tværs af grænser og kulturer.

Scan Magazine er et internationalt blad, der er interesseret i skandinaviske løsninger og det skandinaviske brand. I artiklen interviewer Scan Magazines Signe Hansen vores Human House-konsulent, Maj Emmertsen, om nogle af de problemstillinger, vi oftest støder på, når vi samarbejder med internationale og nationale kunder og hjælper dem med alt fra at operere i andre lande, rekruttere internationalt og til at samarbejde i internationale teams. Du kan læse hele artiklen her.

I artiklen kan du også kort læse om vores undersøgelse af tværkulturelt samarbejde hos danske og internationale virksomheder – en undersøgelse, der indeholder en række interviews samt en større spørgeskemaundersøgelse. Læs mere om vores arbejde med interkulturelle aktiviteter og generelt om Human House i Scan Magazine.