Den seneste måneds tid har både Lederweb og Læring og HR bragt erhvervspsykolog hos Human House Jakob Bjarnø Rasmussens artikel 4 roller, der skaber dit Dream Team, der karakteriserer fire roller, der er essentielle for at få et velfungerende team. Artiklen tager udgangspunkt i Ichak Adizes’ model, som efterhånden har nogle år på bagen, men – som Jakob Bjarnø Rasmussen forklarer – stadig er meget anvendelig i dag, hvis du ønsker at optimere dit team.

Med Jakob i front har Human House udviklet workshoppen PAEI – Team i Balance, som baserer sig på Ichak Adizes’ model, der arbejder med fire grundlæggende roller, som bør være til stede for at opnå den ideelle balance i ethvert team. Workshoppen er relevant for alle teams, der ønsker at se indad i teamet, forstå de interne dynamikker, forstå hinandens bevæggrunde og blive skarpere på personlige spidskompetencer, effektivitet og kommunikation. Og så tilpasser vi naturligvis workshoppen jeres daglige udgangspunkt og faglighed, så I opnår mest læring og flest værktøjer, der kan tages med videre i teamets arbejde. 

Er du blevet inspireret til at kigge nærmere på, hvordan du kan optimere dit arbejdsteam, så kontakt erhvervspsykolog Jakob Bjarnø Rasmussen på jbr@humanhouse.com eller 26 22 81 17.