BLIV CERTIFICERET I 16PF

Det sikre fundament, når du skal træffe vigtige
beslutninger, der vedrører mennesker

16PF (16 personlighedsfaktorer) blev oprindeligt udviklet af Raymond Cattel i 1949, og værktøjet er i dag tilgængeligt på talrige sprog. 16PF er en komplet personlighedstest, der er baseret på mere end 50 års forskning og afprøvning, og derfor er det også en af de mest valide indikatorer for menneskelig adfærd.

16PF har fokus på fremtidig adfærd og personlighedskarakteristikker og er derfor ideelt til brug ved persontest i forbindelse med rekruttering. 16PF hjælper til at kortlægge de personlighedsfaktorer, der kræves for at opnå succes i en stilling og kan anvendes til at vurdere kandidater op imod disse. En sådan proces giver et solidt og konkret fundament for en seriøs rekrutteringssamtale, der baserer sig på data fremfor mavefornemmelse.

De 16 faktorer er:

På vores certificeringskursus i 16PF bliver du i løbet af to moduler klædt på til at forstå, bruge og kombinere de 16 personlighedsfaktorer, så du er klar til at vurdere den enkeltes personlighed. Værktøjet giver en pålidelig og præcis indikation om fremtidig adfærd både socialt, personligt og arbejdsmæssigt.

Udover rekruttering kan 16PF med fordel anvendes i ledelsesudvikling, coaching, teamudvikling, karrierevejledning, rådgivning og research.

Som 16PF-certificeret bliver du kvalificeret til at give individuel feedback og gruppefeedback, og du kan facilitere 16PF-workshops. Derudover kan du afholde individuelle seancer og teamsessioner med de emner, som du måtte finde relevant for eksempelvis din organisation eller i arbejdet som ekstern konsulent.

Kontakt os

Vil du høre mere om certificeringskurset i 16PF?

NIN-miniportræt

Ninna Næslev

Ledelseskonsulent, cand.psych.

nin@humanhouse.com

+45 28 73 58 71

3 + 1 dage

23.000 kr. inkl. materialer og forplejning, ekskl. moms.

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding til mere end ét kursus på samme tid

10 % rabat pr. deltager ved tilmelding af flere deltagere fra samme organisation

Næste certificeringskursus i 16PF

KursusDatoAntal dageAdresseTilmeld
16PF Modul I og II
3. marts 2021
4. marts 2021
5. marts 2021
15. april 2021
4SøborgTilmeld
16PF Modul I og II
15. september 2021
16. september 2021
17. september 2021
25. oktober 2021
4SøborgTilmeld

LÆS MERE OM PERSONVURDERING

Rekruttering og dating for viderekomne: Lær rekruttering af dating-hajerne

Mange rekrutteringsprocesser skyder ofte helt over eller ved siden af målet, og hvis det var en brugtbilsforhandler, ville der falde dom for fusk med kilometerstand og rusteftersyn. Der er...

Rekruttering: 5 konkrete råd til at finde den rette medarbejder

Har du en helt klar strategi og proces for udvælgelsen af din næste medarbejder? Din måde at præsentere dig som arbejdsgiver i ansættelsesprocessen har både betydning for den medarbejder, du skal...

Personvurdering giver vind i sejlene hos Danske Rederier

Siden Danske Rederiers start i 1884 er der løbet meget vand i åen, og organisationens medlemmer tæller nu over 90 rederier og offshore-virksomheder, der tilsammen yder et massivt bidrag til økonomi...

5 gode grunde til at bruge personvurdering i rekrutteringen

 under titlen Prøv en profilNår du skal have en ny medarbejder ind i dit team, er det vigtigt, at det er den rigtige. En fejlrekruttering kan nemlig være rigtig dyr - ikke kun økonomisk,men også...

Rekruttering og fastholdelse: Millennials vil have mening i arbejdslivet

Millennials er den nye generation af digitale unge mennesker, der lige nu gør deres indtog på arbejdsmarkedet. Alle generationer har deres særlige karakteristiske egenskaber, men millennials kommer...
$

Modul 1

Igennem sjove og lærerige øvelser får du et indgående kendskab til værktøjets teoretiske fundament, opbygning og potentialer. Du får på én og samme tid prøvet en gruppefeedback af på egen krop og får kendskab til værktøjets mange anvendelsesmuligheder inden for kommunikation, feedback, samarbejde, typedynamik, stress og udvikling.

$

Mellem modulerne

Øvelse gør mester! Derfor skal du mellem modulerne prøve værktøjet af og give to personer individuel feedback på deres 16pf-rapport. Du får altså værktøjet mellem hænderne, får testet forskellige metoder af og bliver fortrolig med din personlige feedbackstil!

$

Modul 2

Her lærer du om 16PF’s anvendelsesmuligheder. Vi prøver igen øvelserne af på gruppen og klæder dig på til at facilitere en vellykket feedbacksamtale. Modulet afsluttes med eksamen.