Samarbejdspartnere

Human House sikrer vidensopbygning og udvikling - både for os selv og vores kunder - gennem kontakter til en lang række etablerede samarbejdspartnere.

Følg linkene, hvis du vil se, hvem vi blandt andet har tæt samarbejde med:

 

MB_Logo_VerticalStack_RGB.png

The Myers-Briggs Company er vores engelske og amerikanske samarbejdspartner. Herigennem har vi eneret i Danmark til at certificere i de anerkendte personlighedsværktøjer, MBTI Trin I og II og Firo-B.

 

pan.jpg (1)

PAN er vores amerikanske samarbejdspartner. Herigennem har vi eneret i Danmark til at certificere i et af verdens bedst værktøjer til at måle personlighedstræk, 16pf.

 

ItapLogo.gif

ITAP International er vores internationale netværk, som sikrer forbindelse til kvalificerede konsulenter og underleverandører i alle verdensdele. Human House er dansk, nordisk og østafrikansk repræsentant for ITAP og eneforhandler af ITAP's internationale HR- og kulturtest.

 

djøflogo.jpg

DJØF er en faglig organisation for jurister, jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. De repræsenterer mere end 82.000 medlemmer, og i samarbejde med Human House udbydes forskellige kompetenceudviklende kurser.

 

Studieskolen har siden 1977 undervist i sprog, udviklet didaktik inden for sprogundervisning og værnet om fremmedsprogenes betydning. I dag underviser Studieskolen årligt mere end 8.000 professionelle, expats og private i mere end 30 sprog. Human House udbyder i samarbejde med studieskolen flere lederkurser årligt.