Rekruttering

Det tager tid at finde den rigtige medarbejder. Det er ikke altid let at trænge ind i de miljøer, hvor de rigtige kandidater til nøglestillinger findes. Derfor risikerer man meget hurtigt, at en rekruttering bliver en langsommelig, besværlig og frustrerende proces, hvor rigtig meget tid går med at skrive afslag til irrelevante ansøgere, tale med personer, der ikke har den rigtige profil eller afholde samtaler med et bredt udvalg af mulige emner til stillingen. Tid, der i stedet kunne bruges til at gøre en forskel i virksomheden.

Human House tilbyder at reducere den tid, du skal bruge til at finde den rigtige medarbejder, samtidigt med at du kan sikre dig den rigtige medarbejder. Vi aftaler i samarbejde med vores kunde hvilken profil, der skal søges efter, og hvorledes en effektiv søgeproces skal tilrettelægges.

Human House kan tilbyde alle forme for støtte i processen. Ønsker du, at vi alene skal finde kvalificerede kandidater og overlade resten af processen til dig, så er det muligt. Hvis du ønsker, at Human House skal gennemføre det samlede ansættelsesforløb med opslag, administration af ansøgningerne, udvælgelse af kandidater, test af relevante kandidater og præsentation af en, to eller tre egnede kandidater for dig, så er det også en mulighed.

  rekrutering hjemmeside.jpg

Vores konsulenter har stor erfaring i at ansætte medarbejdere på alle niveauer. Derfor får du ved at bruge Human House til dit ansættelsesforløb en professionel, effektiv og målrettet ansættelsesproces, hvor du som kunde kan deltage i det omfang, du selv har lyst til. Alle vores konsulenter er desuden certificerede i flere forskellige personlighedstest - bl.a. 16PF - der har fokus på netop rekruttering.