Interkulturelt samarbejde

Få indsigt og øvelse i at arbejde på tværs af grænser og kulturer

Samarbejde på tværs af grænser og kulturer er i stigende grad et krav og nødvendighed – både for dem, der får kolleger med anden kulturel baggrund ind på arbejdspladsen, og for dem, der selv arbejder i internationale sammenhænge. Men grupper med blandede kulturer bliver ofte enten meget effektive eller meget lidt effektive. Vi lærer dig at gøre forskelligheden til en styrke.

interkulturelt samarbejde hjemmeside.jpg  

Human House arbejder på interkulturelle arbejdspladser i Asien, Afrika, Latinamerika, USA, Europa, Skandinavien og Danmark, og vi ved at udfordringerne kan være lige store i et dansk-svensk samarbejde som i et samarbejde på tværs af kloden. Vi glæder os til at styrke din interkulturelle værktøjskasse og fokusere på dine specielle interesser.

Det overordnede sigte for medarbejderne er at blive bedre til effektivt at håndtere kulturforskelle. Formålet er derfor at styrke medarbejdernes evne til at arbejde på tværs af kulturer og værdier med et konstruktivt fokus, at øge deres strategiske evne til at forebygge mulige konflikter, gøre kulturelle forskelle værdiskabende samt få indsigt i egne personlige udfordringer og ressourcer i interkulturelle ledelsessammenhænge.