Vi har genoplivet Adizes!

Er der den rigtige balance i dit team?

Fokuserer du på resultater, sætter du ting i system, kommer du med nye idéer eller sørger du for, at folk omkring dig har det godt? De fleste af os sætter pris på alle disse elementer - dog i forskellig grad.

                   IMG_20180803_102844 wide.jpg

Hvad?

PAEI - Team i Balance er et let anvendeligt værktøj, der bruges i forbindelse med teamudvikling. Værktøjet baserer sig på dr. Ichak Adizes' livslange arbejde med forståelse og optimering af management-stile. Værktøjet beskæftiger sig med fire forskellige roller, og deres betydning for opbygningen af og udviklingen af velfungerende teams, hvor hver rolle bidrager med hvert sit unikke og primære fokus.

Overordnet er PAEI - Team i Balance bygget op, så det beskriver fire roller i teamet:

  • Producenten; fokuserer på opnåelse af resultater her og nu.
  • Administratoren; holder orden, sætter ting i system og planlægger.
  • Entreprenøren; kommer med nye idéer og fornyer arbejdsgange.
  • Integratoren; etablerer samarbejde og fokuserer på fælles mål og visioner.

Med støtte i den nyeste viden fra psykologi har vi revitaliseret format og sprog, men bevaret Adizes' geniale model. Værktøjet spiller sammen med en række andre teamværktøjer såsom Lencioni, MBTI, JTI, Insights, DISC, m.fl. 

Hvordan?

Med PAEI - Team i Balance udfærdiger deltagerne et kort spørgeskema, der kaster lys over hvilken rolle, de spiller i teamet. Ud fra disse resultater diskuteres teamets styrker, faldgruber og potentielle udviklingsområder. PAEI - Team i Balance er et værktøj, der aktivt inkluderer deltagerne i øvelser, som tilbyder større personlig indsigt samt teamudvikling og -samarbejde.

Human House tilbyder dette værktøj til teams i alle afskygninger på tværs af organisationen.

Hvor meget?

PAEI - Team i Balance er nyudviklet, og vores konsulenter søger erfaring med værktøjet. Derfor er der nu halv pris på kr. 10.000 (plus omkostninger, ekskl. moms).

I samarbejde med jer sammensætter vi de bedste øvelser og arbejdspunkter for lige præcis jeres team - om det så er en halv eller hel dag, finder vi ud af sammen. 

Hvis du vil vide mere om værktøjet, er du altid hjertelig velkommen til at ringe +45 7010 9080 og få en uforpligtende snak om PAEI - Team i Balance.

Læs mere om modellen og hent kursusbeskrivelsen her (printervenlig version).