Ny rapport om interkulturelt samarbejde

Human House har igennem de sidste snart 25 år hjulpet internationale såvel som danske virksomheder og organisationer med udfordringer relateret til international kultur såvel som virksomhedskultur og med at udnytte det enorme potentiale, der ligger i at arbejde sammen på tværs af kulturelle skel. Et sådant samarbejde kan føre adskillige interessante og udfordrende problemstillinger med sig, og med det udgangspunkt har Human House gennemført en landsdækkende undersøgelse for at tage temperaturen på det interkulturelle samarbejde i Danmark.

På baggrund af denne undersøgelse har vi udgivet en rapport, der søger at afdække, hvordan det egentlig står til med forståelsen for de fremmede kulturer. Rapporten, Intercultural Overtime, baserer sig på interviews og spørgeskemaundersøgelser foretaget på forskellige danske arbejdspladser i ind- og udland, der til daglig netop skal forholde sig til kulturel diversitet på arbejdspladsen.

Vi vil gerne sige tusind tak til jer, der har bidraget med jeres erfaringer til denne rapport, og vi ønsker alle interesserede god læselyst!

Rapporten kan hentes her.

                        Intercultural overtime ebook cover.png 

 

Vokseværk - velkommen til vores nye kolleger i Aarhus!

Billede1.jpg (1)            

 

Erhvervspsykolog, Niels Stenz, og Administrativ Koordinator, Cecilie Borberg, har siden 1. november været en del af holdet hos Human House.

 

Niels har en baggrund som leder i Beredskabsstyrelsen og underviser i Forsvaret, og vil nu være at finde som bl.a. ledelsescoach og underviser på vores certificeringskurser og projektlederkurser.

Cecilie cand.maj. og har tidligere arbejdet som sprogkonsulent og underviser i gymnasiet. Hos Human House vil Cecilie varetage administrative opgaver såvel som kundehenvendelser.

 

 

Human House i internationalt magasin om interkulturelt samarbejde: "Translate your Leadership Skills"

I juli måned talte vi med Scan Magazine om vores arbejde med interkulturelle problemstillinger. I Human House har vi gennem de sidste snart 25 år hjulpet internationale såvel som danske virksomheder og organisationer med at tilpasse sig andre kulturelle kontekster og udnytte det enorme potentiale ved samarbejde på tværs af grænser. 

Scan Magazine er et internationalt blad, der er interesseret i skandinaviske løsninger og det skandinaviske brand. I artiklen interviewer Scan Magazine's Signe Hansen vores Human House konsulent, Maj Emmertsen, om nogle af de problemstillinger, vi oftest støder på, når vi samarbejder med internationale og nationale kunder og hjælper dem med alt fra at operere i andre lande, rekruttere internationalt og til at samarbejde i internationale teams. Du kan læse hele artiklen her.  

I artiklen kan du også kort læse om vores igangværende undersøgelse af tværkulturelt samarbejde hos danske og internationale virksomheder. Undersøgelsen indeholder en række interviews samt en større spørgeskemaundersøgelse, og vi udgiver resultaterne i en rapport, som vi forventer færdiggjort i slutningen af året. 

Har I spørgsmål, er I interesserede i at deltage i undersøgelsen, eller vil I gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med samarbejde, rekruttering, teambuilding og kulturforståelse på tværs af kulturer, skal I være meget velkomne til at kontakte os på info@humanhouse.com eller 70109080.  

                        Scan mag billeder.png 

 

Vi byder endnu en ny kollega velkommen!

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Ninna Næslev, der fra d. 1. august vil være at finde iblandt vores konsulentstab. Med en baggrund som erhvervspsykolog, stor viden om udvikling og vedligeholdelse af social kapital samt erfaring indenfor personlighedstestning og projektledelse, vil Ninna bidrage til fortsat udvikling af vores vifte af organisations- og kompetenceudvikling. 

Ninna kan kontaktes på nin@humanhouse.com.  

  ninna rund lille.png 

Ny viden om MBTI fra England

Juni måned stod for to af vores konsulenter, Anita Bruun og Maj Emmertsen, på konferencer hos OPP i England. Først to dage i Oxford i selskab med MBTI trænere fra hele Europa og dernæst en dag i London på den årlige MBTI User Conference med MBTI certificerede fra hele verden. 

Blandt de mange spændende oplæg og workshops på MBTI User Conference 2017 blev de særligt inspirerede af "Leading when times are tough... five leader 'must-do's' og "MBTI type and entrepreneurship". Slides og handouts fra alle præsentationerne kan hentes her

På konferencen i Oxford blev vi opdaterede på det seneste nye fra OPP, hvordan sammenlægningen med CPP giver nye, spændende muligheder og en strømligning af certificeringskurserne på verdensplan, igangværende opdateringer af FIRO-B og om den seneste undersøgelse af MBTI og iværksætteri. Maj og Anita holdt et oplæg for de europæiske trænere om MBTI og møder, der den 31. august 2017 bliver omsat til en webcast. Den kan du tilmelde dig her.  

Kunne du tænke dig at deltage i konferencen i London næste år? Så hold øje med vores nyhedsbrevLinkedIn side eller OPP's hjemmeside.

Her læse om de mange farver i MBTI, og hvis du allerede er certificeret, kan du også her hente folderen "Introduction to MBTI Colours". Hvis du ikke allerede gør brug af de mange, gratis ressourcer til certificerede MBTI og FIRO-B brugere, så kan vi kun opfordre dig til at komme igang via OPP's Knowledge Banks.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere, selv ønsker at blive certificeret i MBTI eller FIRO-B eller har brug for faglig sparring, så kan du kontakte os ved at sende en mail info@humanhouse.com eller ved at ringe på 7010 9080. 

 

Maj User Conference 2017.jpg

 ENTJ framed.jpg