Ny viden om MBTI fra England

Juni måned stod for to af vores konsulenter, Anita Bruun og Maj Emmertsen, på konferencer hos OPP i England. Først to dage i Oxford i selskab med MBTI trænere fra hele Europa og dernæst en dag i London på den årlige MBTI User Conference med MBTI certificerede fra hele verden. 

Blandt de mange spændende oplæg og workshops på MBTI User Conference 2017 blev de særligt inspirerede af "Leading when times are tough... five leader 'must-do's' og "MBTI type and entrepreneurship". Slides og handouts fra alle præsentationerne kan hentes her

På konferencen i Oxford blev vi opdaterede på det seneste nye fra OPP, hvordan sammenlægningen med CPP giver nye, spændende muligheder og en strømligning af certificeringskurserne på verdensplan, igangværende opdateringer af FIRO-B og om den seneste undersøgelse af MBTI og iværksætteri. Maj og Anita holdt et oplæg for de europæiske trænere om MBTI og møder, der den 31. august 2017 bliver omsat til en webcast. Den kan du tilmelde dig her.  

Kunne du tænke dig at deltage i konferencen i London næste år? Så hold øje med vores nyhedsbrevLinkedIn side eller OPP's hjemmeside.

Her læse om de mange farver i MBTI, og hvis du allerede er certificeret, kan du også her hente folderen "Introduction to MBTI Colours". Hvis du ikke allerede gør brug af de mange, gratis ressourcer til certificerede MBTI og FIRO-B brugere, så kan vi kun opfordre dig til at komme igang via OPP's Knowledge Banks.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere, selv ønsker at blive certificeret i MBTI eller FIRO-B eller har brug for faglig sparring, så kan du kontakte os ved at sende en mail info@humanhouse.com eller ved at ringe på 7010 9080. 

 

Maj User Conference 2017.jpg

 ENTJ framed.jpg

 

Human House skærper sin profil indenfor ledelse, rekruttering og projekter

Den 1. maj 2017 starter Niels Chrestensen Hviid som konsulent ved Human House.

Med mange års erfaring som projektleder, direktionskonsulent og kontorchef indenfor politisk styrede organisationer, bringer Niels friske erfaringer og kompetencer ind, når det gælder ledelse, projektledelse og organisationsudvikling.

Niels har spidskompetencer indenfor ledelse, projekt- og porteføljeledelse, rekruttering, samt strategiudvikling og implementering, hvor Niels er særligt optaget af at skabe en varig effekt. Det bliver også de områder, hvor Niels ved Human House vil søge at hjælpe kunderne med at nå de opsatte mål.

Niels er uddannet cand.scient.pol. fra Syddansk Universitet, og har en lederuddannelse fra CBS samt en IPMA-certificering i projektledelse.

Du kan kontakte Niels på nch@humanhouse.com

  Niels2.jpg