JTI til MBTI - konverteringskursus 

Hvis du arbejder med typelogi og ønsker verdens mest udbredte værktøj til formålet, så tilbyder California Psychological Press (CPP) og Oxford Psychological Press (OPP) i samarbejde med Human House A/S nu et konverteringskursus fra JTI til MBTI.

Igennem din certificering i JTI, har du opnået viden omkring typologi og grundtanken om, hvordan vores type påvirker os i en lang række henseender. Dette konverteringskursus benytter derfor bl.a. to dages e-learning, så selve certificeringsforløbet afkortes betragteligt.

rapporter.jpg   

MBTI - et verdensomspændende netværk:

Med en certificering i MBTI, åbnes en verden af muligheder. MBTI er oversat til omkring 30 sprog, hvorfor talrige internationale selskaber benytter sig af dette værktøj.

Derudover giver en certificering i MBTI trin I mulighed for sidenhen at blive uddannet i MBTI trin II, der går endnu dybere i forståelsen af typers påvirkning.

Både OPP og CPP har stor fokus på at udvikle gratis værktøjer, som kan benyttes til at generere grafer, oversigter og formidlingselementer, som kan hjælpe med at inkorporere MBTI i dit daglige arbejde.

Med i kurset får du:

- Officielt certificeringsbevis i MBTI.

- Alle materialer omkring MBTI - heriblandt den fulde manual til brugen af MBTI.

- Unik adgang til en E-learning platform, som også vil være åben efter selve certificeringskurset. Du vil således altid have mulighed for at få genopfrisket teorien omkring MBTI fra din egen computer af.

- Adgang til flere forskellige MBTI-rapporter og talrige værktøjer fra OPP, som frit kan bruges i alt fra teamudvikling til coaching og selvudvikling.

  hjul.jpg

Download kursuskatalog for 2018

Kurset kan også arrangeres som in-house.

Næste konverteringskursus til MBTI Trin I: 9. oktober 2018 i København.

Pris: 16.000 kr. ekskl. moms.

For yderligere info og tilmelding: info@humanhouse.com