JTI til MBTI - konverteringskursus 

Hvis du arbejder med typologi og ønsker verdens mest udbredte værktøj til formålet, så tilbyder The Myers-Briggs Company i samarbejde med Human House A/S et konverteringskursus fra JTI til MBTI.

Igennem din certificering i JTI, har du opnået viden omkring typologi og grundtanken om, hvordan vores type påvirker os i en lang række henseender. Dette konverteringskursus benytter derfor bl.a. to dages e-learning, så selve certificeringsforløbet afkortes betragteligt.

rapporter.jpg   

MBTI - et verdensomspændende netværk:

Med en certificering i MBTI, åbnes en verden af muligheder. MBTI er oversat til omkring 30 sprog, hvorfor talrige internationale selskaber benytter sig af dette værktøj.

Derudover giver en certificering i MBTI trin I mulighed for sidenhen at blive uddannet i MBTI trin II, der går endnu dybere i forståelsen af typers påvirkning.

The Myers-Briggs Company har stor fokus på at udvikle gratis værktøjer, som kan benyttes til at generere grafer, oversigter og formidlingselementer, som kan hjælpe med at inkorporere MBTI i dit daglige arbejde.

Med i kurset får du:

- Officielt certificeringsbevis i MBTI.

- Alle materialer omkring MBTI - heriblandt den fulde manual til brugen af MBTI.

- Unik adgang til en E-learning platform, som også vil være åben efter selve certificeringskurset. Du vil således altid have mulighed for at få genopfrisket teorien omkring MBTI fra din egen computer af.

- Adgang til flere forskellige MBTI-rapporter og talrige værktøjer fra The Myers-Briggs Company, som frit kan bruges til alt fra teamudvikling til coaching og selvudvikling.

  hjul.jpg

Download kursuskatalog for 2019

Kurset kan også arrangeres som in-house.

Næste konverteringskursus til MBTI Trin I: 7. februar 2019 i København.

Pris: 16.500 kr. ekskl. moms.

For yderligere info og tilmelding: info@humanhouse.com