Ønsker du at tilmelde dig et af vores MBTI-kurser? 

Tilmelding til alle vores kurser kan ske via info@humanhouse.com

Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på 7010 9080, så klarer vi det over telefonen.

 

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)

MBTI er verdens mest udbredte personlighedsværktøj. Værktøjet har i mere end 70 år været brugt over hele kloden og det er oversat til ikke mindre end 15 europæiske sprog og mere end 20 forskellige sprog globalt set.

Udover at være et værktøj til personlig udvikling i såvel erhvervslivet som i privatlivet kan MBTI anvendes på en række områder som for eksempel coaching, kommunikation, konflikthåndtering, ledelse og særligt teamudvikling og -samarbejde.

Omdrejningspunktet er, at alle mennesker er unikke og derfor besidder forskellige potentialer. Formålet er at anerkende folks forskelligheder og udnytte denne diversitet positivt.

Human House er den officielle danske samarbejdspartner med The Myers-Briggs Company (tidligere Oxford Psychological Press - OPP). Vi er således Danmarks eneste certificeringsinstans i både MBTI trin I og den udvidede MBTI trin II.

 

Du kan også få dig et overblik over vores MBTI-certificeringskurser for 2020 her:

Kursuskatalog for 2020

MBTI Trin I

På certificeringskurset får du et indgående kendskab til MBTI - dets opbygning, anvendelsesmuligheder og værktøjets mange potentialer. Overordnet er MBTI bygget op, så det beskriver en persons præferencer på fire dimensioner:

Ekstroversion (E) – Introversion (I)

Sansning (S) – Intuition (N)

Tænkning (T) – Følen (F)

Vurdering (J) – Opfattelse (P)

Som MBTI-certificeret bliver du kvalificeret til at give individuel- og gruppefeedback, og du kan facilitere MBTI-workshops. Derudover kan du afholde individuelle seancer og teamsessioner med de emner, som du måtte finde relevant for f.eks. din organisation eller i arbejdet som ekstern konsulent.

        

mbti BRUG.jpg

 

MBTI Trin II

MBTI Step II eks.jpg

        

 

Med MBTI trin II får man en dybere forståelse for de fire dimensioner. Hver dimension nedbrydes i fem facetter, der giver en øget forståelse af, hvordan de forskellige præferencer kan komme til udtryk forskelligt.

Trin II er især relevant når du arbejder med respondenter, som ikke helt kan finde sig til rette i deres profil, da det bliver tydeligt, at ikke alle præferencer kommer til udtryk på samme måde.

 

Derudover giver trin II dig også endnu flere muligheder for at gå i dybden med personers profil i længerevarende og mere specifikke processer, hvor det er påkrævet at tegne et meget individuelt billede af fokuspersonen.

Her kan du se et eksempel på en MBTI Trin II-rapport, og hvis du vil læse mere om MBTI, kan du finde information om værktøjet, de forskellige rapporttyper og meget mere på The Myers-Briggs Companys hjemmeside. Du er også altid hjertelig velkommen til at ringe til os hos Human House og få en uforpligtende snak om MBTI eller typeteori generelt.

 

Næste kursus i MBTI Trin I:

Modul I . 28. - 30. oktober og Modul II d. 5. - 6. december 2019 i Søborg.

 

Næste kursus i MBTI Trin II:

25. - 26. november 2019 i Søborg.

 

For yderligere information om kurserne og tilmelding: info@humanhouse.com eller +45 7010 9080