Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)

MBTI er verdens mest udbredte personlighedsværktøj. Værktøjet har i mere end 70 år været brugt over hele kloden og det er oversat til ikke mindre end 15 europæiske sprog og mere end 20 forskellige sprog globalt set.

Udover at være et værktøj til personlig udvikling i såvel erhvervslivet som i privatlivet kan MBTI anvendes på en række områder som for eksempel coaching, kommunikation, konflikthåndtering, ledelse og særligt teamudvikling og -samarbejde.

Omdrejningspunktet er, at alle mennesker er unikke og derfor besidder forskellige potentialer. Formålet er at anerkende folks forskelligheder og udnytte denne diversitet positivt.

Human House er den officielle danske samarbejdspartner med Oxford Psychological Press (OPP). Vi er således Danmarks eneste certificeringsinstans i både MBTI trin I og den udvidede MBTI trin II

Download kursuskatalog for 2018

MBTI Trin I

På certificeringskurset får du et indgående kendskab til MBTI - dets opbygning, anvendelsesmuligheder og værktøjets mange potentialer. Overordnet er MBTI bygget op, så det beskriver en persons præferencer på fire dimensioner:

Ekstroversion (E) – Introversion (I)

Sansning (S) – Intuition (N)

Tænkning (T) – Følen (F)

Vurdering (J) – Opfattelse (P)

Som MBTI-certificeret bliver du kvalificeret til at give individuel- og gruppefeedback, og du kan facilitere MBTI-workshops. Derudover kan du afholde individuelle seancer og teamsessioner med de emner, som du måtte finde relevant for f.eks. din organisation eller i arbejdet som ekstern konsulent.

        

mbti BRUG.jpg

 

MBTI Trin II

MBTI Step II eks.jpg

        

 

Med MBTI trin II får man en dybere forståelse for de fire dimensioner. Hver dimension nedbrydes i fem facetter, der giver en øget forståelse af, hvordan de forskellige præferencer kan komme til udtryk forskelligt.

Trin II er især relevant når du arbejder med respondenter, som ikke helt kan finde sig til rette i deres profil, da det bliver tydeligt, at ikke alle præferencer kommer til udtryk på samme måde.

 

Derudover giver trin II dig også endnu flere muligheder for at gå i dybden med personers profil i længerevarende og mere specifikke processer, hvor det er påkrævet at tegne et meget individuelt billede af fokuspersonen.

Hvis du vil læse mere om MBTI, kan du finde information om værktøjet, rapporttyperne og meget mere på OPP's hjemmeside. Du er også altid hjertelig velkommen til at ringe til os hos Human House og få en uforpligtende snak om MBTI eller typeteori generelt.

 

Vi udbyder nu også MBTI Trin II-certificeringskursus i Aarhus på følgende datoer:

16. - 17. august 2018.

 

Næste kursus i MBTI Trin I:

Modul 1 d. 29.-31. august og Modul 2 d. 27.-28. september 2018 i København.

 

For yderligere information om kurserne og tilmelding: info@humanhouse.com eller +45 7010 9080