FIRO-B

FIRO-B giver en grundig indsigt i de behov, mennesker har i deres relation til andre. Værktøjet er dermed ideelt til at hjælpe mennesker med at opbygge positive relationer på arbejdet, hjælpe til øget selvbevidsthed og hjælp til teamopbygning.

FIRO-B er udviklet af Will Schultz og er et stærkt værktøj til teamudvikling, lederudvikling og personlig udvikling. Udover, at det kan anvendes til at forudse, hvordan et team vil kunne samarbejde og håndtere indbyrdes konflikter, viser det den form for interpersonelt miljø, som mennesker trives i. Da det også giver oplysninger om, hvordan man opfatter andre, er FIRO-B ideelt til at udvikle selvindsigt.

FIRO-B måler, hvordan en person typisk opfører sig overfor andre, og hvordan den pågældende ønsker, at andre opfører sig over for ham/hende. Den vurderer interpersonel stil og om denne stil er hensigtsmæssig i de relationer, man indgår i - på tre niveauer i forhold til "Det jeg udtrykker" overfor "Det jeg har brug for":

Inddragelse Kontrol      Nærhed
  firo-b BRUG.jpg

På kurset er det ikke en forudsætning at have kendskab til psykometriske test. Den bedste baggrund er dokumenteret erfaring som konsulent, underviser, rådgiver, proceskonsulent eller erfaring med teambuilding.

Download kursuskatalog for 2020

 

Næste kursus i FIRO-B: 14. - 15. november 2019 i Søborg.

For yderligere info og tilmelding: info@humanhouse.com