16pf

16pf er en komplet personlighedstest, og det er en af de mest valide indikatorer for menneskelig adfærd, baseret på mere end 50 års forskning og afprøvning.

16pf-spørgeskemaet blev oprindeligt udviklet af Raymond Cattel i 1949, og det er tilgængeligt på adskillige sprog. Spørgeskemaet vurderer den enkeltes personlighed op mod 16 personlighedsfaktorer og giver en pålidelig og præcis indikation om fremtidig adfærd.

Faktorerne er:

Varme Mistænksomhed
Logisk tænkning Adspredthed
Emotionel Stabilitet Lukkethed
Dominans Ængstelighed
Livlighed Åbenhed for forandringer
Regelbevidsthed Individualisme
Social Frimodighed Perfektionisme
Sensitivitet Anspændthed
   16pf BRUG.jpg

Grundet værktøjets fokus på fremtidig adfærd og personlighedskarakteristikker, er 16pf ideelt til rekruttering. Det kan kortlægge de personlighedsfaktorer, der kræves for at opnå succes i en stilling, og dermed vurdere kandidater op imod disse, samt benytte dem som basis for en samtale.

Udover rekruttering, kan 16pf med fordel også anvendes i ledelsesudvikling, coaching, teambuilding, karrierevejledning, rådgivning og research.

Hvis du vil læse mere om 16pf, kan du finde information om værktøjet, rapporttyperne og meget mere på PSI's hjemmeside. Du er også altid hjertelig velkommen til at ringe til os hos Human House og få en uforpligtende snak om 16pf eller personlighedsværktøjer generelt.

Download kursuskatalog for 2020

 

Næste kursus i 16pf: 30. september - 2. oktober samt 4. november 2019 i Søborg.

For yderligere info og tilmelding: info@humanhouse.com